Autor: 021.rs

Novi Sad
19.01.2023.
11:25
Gradski odbor Zajedno navodi da stanovnici podbare žive bez uređenih trotoara, parking mesta, te sa lošom ili nepostojećom uličnom signalizacijom i infrastrukturom.
  • Sanja

    31.01.2023 15:55
    A trotoari u Gundulićevoj....
    Trotoari u Gundulićevoj su na različitoj visini, od zgrade do zgrade razlika i do pola metra u visini, negde visina premoštena "rampm" , negde stepenicama, pa malo betona, malo behaton kocki, malo asfalta. Nema čega nema. A tek što se u pojedine zgrade ulazi stepenicama direktno sa trotoara koji su zbog toga suženi na 0,5m. Zdravo pameti, ko vam dade diplome?
  • Dejan

    21.01.2023 06:41
    Problem je što se ne drže obećanja. Ako je rečeno da će se izgraditi trotoari 2022. godine to se trebalo i desiti. Zar prazna obećanja nisu najbezobrazniji način dobijanja političkih poena?
  • Dejan sa Popovice

    20.01.2023 08:18
    Veoma su mudri
    Na Podbari se zida od kraja 90- tih,a ovi sada primetili i sada se kao bune.Kalkulanti hoće političku korist.Živim u ul.Kozačinskog isto na Podbari.Pre 3 ( tri ) godine je obnovljena kao i prvi deo D. Vasiljeva,Stevana Milovanova,deo D.Vasiljevića sve je odlično uređeno.Zato što je moglo,ima prostora i za trotoar i za pešačke staze i za drvored koji je sačuvan,a posađena su i mlada stabla.To je u Bele Njive,Jug Bogdana,Filipa Višnjića i većini drugih ulica nemoguće.Iz jednog očitog razloga,nema dovoljno prostora za pešake,automobile i zelenilo.Izgradile su se stambene zgrade u uskim ulicama.Tako je i u Šumadijskoj i oko nje.Jednostano popravke više nema.Pre dvadesetak godina sve je završeno.Obratite se Pajtiću i Igoru Pavličiću.
  • Joca

    19.01.2023 18:37
    Joca
    Svi gradjani,zele novo i bolje,nego sto je sada! Jedino resenje je da grad,otkupi stare kuce koje su na prodaju po trzisnoj ceni ili kompenzuju za vise,stanova i time sacuva deo koji je preostao kao,Podbara!
  • Joca

    19.01.2023 18:35
    Joca
    Svi gradjani,zele novo i bolje,nego sto je sada! Jedino resenje je da grad,otkupi stare kuce koje su na prodaju po trzisnoj ceni ili kompenzuju za vise,stanova i time sacuva deo koji je preostao kao,Podbara!
  • Kolr

    19.01.2023 17:14
    Dugo ste ćutali
    Braćo Podbarci dugo ste ćutali. Imali zort od one vlasti il ste se odjedmom lpasuljili. Sad će peticije, blokade eko i bkodivsrziteeti itd. A dobiće se nešto za razliku od onomad kad ste dobijali duplo golo i ćutsli ko zaliveni.
    Ajde bre
  • Kobac

    19.01.2023 16:51
    Kobac
    Mene su spasili i moju porodicu iz trosne i prestare kuce! Bilo je to nekada lepo ali 21 vek je i svako trazi svoje! Nacin zivota se promenio kao i ljudi ovo je potrosacko vreme i svako gleda da se obezbedi sto je normalno! Prodavao sam ja tu kucu ali niko je nije hteo nema grejanja kanalizaciju vlaga itd ili su hteli jeftino! Izasli investitori i za 15 minuta se dogovorili ja dobio 4 stana i 2 lokala i tako obezbedio sebe i decu! Sada plandujem po kaficima i odmorima od nerada od pristojne kirije...kada bi ja to imao a kamoli zaradio..nikada kao i vecina! Zato privatnu imovinu nikome nedirajte a kamoli da nesto zabranjujete jerbu se cesete gde vas nesvrbi?! Ako vam je zaista stalo do tog starog NS izbrojte pare racunam m2 je 2500 eu pa pravite muzeje i uzivajte!!! Da...samo da se nedaju pare....daj bre sjasite vise sa supljom pricom!!!
  • miki

    19.01.2023 13:20
    21. vek u prest. kulture
    Cela Podbara se uglavnom, više ili manje raspada, pogledajte samo kraj oko Riblje pijace, ka Kvantašu...osim ulica i rasvete koja su kao u redu, dvorišta između zgrada su kao u Somaliji, možda i gore!!!
  • Episkop

    19.01.2023 13:05
    Kad će doći na red
    Visarionova ostala u rupama bez trotoara i deo Keja.Zašto kad su okolo sredili????
  • Salajčan

    19.01.2023 12:31
    ?
    Jel znaju iz te a i iz ostalih stranaka gde je Salajka pa da malo " prošetaju" kroz ovaj deo grada,da vide šta sve fali kod nas. Ako to uopšte nekog i zanima
  • Podbarac

    19.01.2023 11:53
    uh
    Podbara ko trinaesto prase.
  • Limanac

    19.01.2023 11:39
    Gradonačelnik živi na Podbari
    Podbara nikada nije bila zanimljiva vlasti, jer su tu uglavnom bile kuće i živeli su starosedeoci koji nisu glasali za SPS, SRS, a još manje za SNS. E sada kada su se izgradili višestambeni objekti doselio se novi svet i tu ima dosta članova sns stranke. Može se desiti da će se sada taj deo grada urediti, ali se gradjani moraju, bez obzira na sve, organizovati i vršiti pritisak na gradsku vlast.
  • Vidoviti Limanac

    19.01.2023 11:33
    A bilo je lepo...
    A lepo im je bilo kada su iz trošnih kuća prešli u centralno grejanje uz još koji stan/lokal za izdavanje....
    A da su svi redom insistirali na podzemnim garažama i sl. možda bi bilo bolje...
    Ovde se takođe vidi nesposobnost gradskih vlasti i svuda se samo zida bez obezbeđenja parkinga....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna